learnable. gebruikt cookies. Lees meer
Learnable.

AANBOD LEARNING TRACKS Social Media Marketing Specialisatie Opleiding - 5 weken Learning Track

Til de externe communicatie van je organisatie naar een hoger niveau door je expertise in sociale media communicatie te versterken.

Social Media Marketing Specialisatie Opleiding - 5 weken Learning Track

Learning Track

Social Media Marketing Specialisatie Opleiding - 5 Weken Learning Track

Wil je duizenden potentiële klanten bereiken met één social media bericht? En dit zo efficient mogelijk blijven doen door alle elementen van je sociale media continu te optimaliseren.

In deze learning track leren de deelnemers hoe ze sociale media campagnes kunnen plannen, beheren en optimaliseren om hun bedrijfsidentiteit te versterken op sociale media.

Na succesvolle afronding van het examen op het einde van deze learning track, worden de deelnemers een gecertificeerde sociale media marketingspecialist.

Ja, ik ben geïnteresseerd.

Download brochure Inschrijven

Industrie validatie

Onze alle learning tracks zijn geaccrediteerd en gevalideerd door de meest invloedrijke bedrijven uit de industrie, waaronder Google, Facebook, IBM en Twitter.


Elke professional die deze learning track volgt, krijgt...

Geaccrediteerde syllabus door de industrieleiders

Onze learning tracks zijn gevalideerd door Industry Advisory Council (IAC) die bestaat uit industrieleiders onder andere Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft en IBM.

10 Werksessies onder begeleiding

Elke workshop duurt een halve dag waar we eerst een business case bespreken, dan frameworks & concepten bestuderen en een praktijkoefening doen op de cases van deelnemers. Na elke workshop krijgen de deelnemers een to-do lijst die ze samen met hun e-learning manager moeten afronden tot de volgende workshop.

1 jaar toegang tot onze bibliotheek

Onze bibliotheek bevat handleidingen, e-books, video’s en toolkits voor professionelen die zich up to date willen houden in digital marketing & data science domeinen.

€ 1950 excl. BTW

  • +10 werksessies
  • Persoonlijke begeleiding - 5 weken
  • Levenslange toegang tot online videocursussen
  • 1 jaar toegang tot de Learnable. Virtuele Bibliotheek
  • Geaccrediteerde syllabus door the Global IAC
  • Examenkosten voor het globaal erkend certificaat van DMI

Inschrijven

Plaats en Startdatum

04/05/19
15/06/19

Schrijf je in voor deze learning track

Onze learning track is geaccrediteerd door industrieleiders onder andere Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft en IBM. Wij werken intensief samen met een internationaal netwerk van experts en wij zijn de geauthoriseerde partner van Digital Marketing Institute. Om de kwaliteit van onze inhoud objectief te beoordelen hebben wij een exclusieve samenwerking afgesloten met ITZU Corporate Trainings.

Heb je vragen?

Je kunt de brochure downloaden op deze pagina die gedetailleerde informatie bevat over de cursusinhoud en certificeringsvoorwaarden.

Download brochure

Nee, in de zin dat het geen programmeercursus is en u geen codering hoeft te leren. Onze certificering in digitale marketing & data science richt zich op het commerciële aspect van online marketing. Het is wel een praktische cursus die is ontworpen om je te helpen de online leadgeneratie en klantbetrokkenheid van uw bedrijf te verbeteren.

Download brochure

Wij organiseren onze werksessies in de vergaderingruimtes van Regus in Leuven, Gent en Brussel.

Download brochure

Er is geen enkele neutrale instelling in de wereld die een certificaat geeft op basis van +200 digital marketing vragen in een neutrale test center. Dit certificaat speelt dus een bewijsfunctie van de digital marketing kennis, wat interessant is voor zowel je managers als jezelf.

In meeste gevallen is het ook een doorslaggevende reden om aangeworven te worden voor digital jobs. Niet enkel in België, maar in de hele wereld.

Download brochure

het globaal erkende DMI certificaat wordt beoordeeld met een examen van drie uur; deze worden beheerd door onze computergebaseerde testpartner, Pearson Vue, via haar wereldwijde netwerk van testcentra.

Het examen is opgesplitst in drie secties; kandidaten moeten minimaal 60% behalen om te slagen voor het examen. Uw examengeld is inbegrepen in de prijs, maar de herexamens vanwege mislukte pogingen kost ongeveer € 60, rechtstreeks aan Pearson Vue verschuldigd wanneer u uw herhaalpoging boekt.

Download brochure

Onze key partner, Digital Marketing Institute, is de wereldwijde certificeringsinstantie voor Digital Marketing-onderwijs. Het globaal erkende DMI certificaat is exclusief ontworpen door Subject Matter Experts in elk domein van digital marketing.

Het globaal erkende DMI certificaat is geaccrediteerd door de industrieleiders, onder andere Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, IBM en Microsoft. Na het succesvol afronden van het professionele diploma in digitale marketing, wordt u een Certified Digital Marketing Professional of Specialist, afhankelijk van je learning track keuze.

Het professionele diploma in digitale marketing is beoordeeld door SQA op niveau 5 van het Europees kwalificatiekader (EQF).

Download brochure

Je kunt de brochure downloaden op deze pagina die gedetailleerde informatie bevat over de cursusinhoud en certificeringsvoorwaarden.
Nee, in de zin dat het geen programmeercursus is en u geen codering hoeft te leren. Onze certificering in digitale marketing & data science richt zich op het commerciële aspect van online marketing. Het is wel een praktische cursus die is ontworpen om je te helpen de online leadgeneratie en klantbetrokkenheid van uw bedrijf te verbeteren.
Wij organiseren onze werksessies in de vergaderingruimtes van Regus in Leuven, Gent en Brussel.
Er is geen enkele neutrale instelling in de wereld die een certificaat geeft op basis van +200 digital marketing vragen in een neutrale test center. Dit certificaat speelt dus een bewijsfunctie van de digital marketing kennis, wat interessant is voor zowel je managers als jezelf. In meeste gevallen is het ook een doorslaggevende reden om aangeworven te worden voor digital jobs. Niet enkel in België, maar in de hele wereld.
het globaal erkende DMI certificaat wordt beoordeeld met een examen van drie uur; deze worden beheerd door onze computergebaseerde testpartner, Pearson Vue, via haar wereldwijde netwerk van testcentra. Het examen is opgesplitst in drie secties; kandidaten moeten minimaal 60% behalen om te slagen voor het examen. Uw examengeld is inbegrepen in de prijs, maar de herexamens vanwege mislukte pogingen kost ongeveer € 60, rechtstreeks aan Pearson Vue verschuldigd wanneer u uw herhaalpoging boekt.
Onze key partner, Digital Marketing Institute, is de wereldwijde certificeringsinstantie voor Digital Marketing-onderwijs. Het globaal erkende DMI certificaat is exclusief ontworpen door Subject Matter Experts in elk domein van digital marketing. Het globaal erkende DMI certificaat is geaccrediteerd door de industrieleiders, onder andere Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, IBM en Microsoft. Na het succesvol afronden van het professionele diploma in digitale marketing, wordt u een Certified Digital Marketing Professional of Specialist, afhankelijk van je learning track keuze. Het professionele diploma in digitale marketing is beoordeeld door SQA op niveau 5 van het Europees kwalificatiekader (EQF).