Digitale marketing die resultaat oplevert

Als digitale marketeer rekent iedereen op jou om fantastische campagnes op te zetten die renderen. Snelle resultaten die de winst van je bedrijf of van je eindklant verhogen, dat is waar je voor leeft. De juiste strategie, methode en uitvoering zijn cruciaal: die bepalen namelijk het verschil tussen een geslaagd project en een mislukt idee.


Met een geïntegreerde, wetenschappelijke aanpak voor je digitale marketing kun je je campagnes beter onderbouwen en maak je slimmere keuzes voor jezelf, je organisatie en je klanten. Zo onderscheid je je op een positieve en duurzame manier van de concurrentie.


Hoe? Dat leren we je bij Learnable.

Digitale strategie centraal in je businessmodel

Marketing wordt heel anders ingevuld dan vroeger. Bijna de helft van de Belgische bedrijven moet zijn businessmodel grondig herdenken om digitale marketing te implementeren en centraal te zetten in de bedrijfsvoering.


Beschikt jouw organisatie niet over een duidelijke aanpak voor digitale marketing? Dan ligt de oorzaak heel vaak in een gebrek aan digitale doelstellingen en duidelijk meetbare KPI’s. En dat kan de beste overkomen - zoals Kathagen.

Learnable. maakt je teams succesvol

Onze wetenschappelijke aanpak en bewezen framework helpt je om een succesvolle strategie voor je digitale marketing te bouwen, lanceren en verfijnen. ​


We stellen samen prioriteiten op aan de hand van je doelstellingen. Die gebruiken we om een aanpak voor je digitale marketing op te bouwen die je sales en marketing ondersteunt. We delen onze kennis en leiden je team op, zodat je interne capaciteiten opbouwt en je teams kunnen focussen op wat er echt toe doet: fantastische campagnes opbouwen.

Ons

kwaliteitslabel

Onze expertise in digitale marketing is erkend door het DMI. Dat is het internationale kennisconsortium van online marktleiders als Facebook, Twitter, Google en HubSpot.

Wil je nù zelf

aan de slag?

Heeft je bedrijf nood aan digitale marketing, maar is er nog geen plan voor digitale marketing voorhanden? Dan hebben we een handig template voor je klaar. Ons bewezen sjabloon geeft je de structuur die je nodig hebt om een geïntegreerd digital marketing plan uit te werken. Je leert er alles over in ons vrijblijvend intakegesprek.

 

Ons team

Kutlu Taskin

Tuna

SPECIALISATIES

Start-up lancering

Sociale Media

Digital Marketing

E-Commerce

ucll_logo_rgb_posi_2016.png
  • LinkedIn Social Icon

Bilgin

Tümen

SPECIALISATIES

Assertiviteit

Verhogen van veerkracht

Stressmanagement

Loopbaanbegeleiding

logowebsite-186c.png
  • LinkedIn Social Icon

DEMO AANVRAGEN?

Vragen?

Alles is Learnable.

© 2020 Learnable. Lees ons privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • Facebook - White Circle