Over Learnable. Digital Experts Gratis E-Books Key Partners Alle Opleidingen Login

"Knowledge is power"

In onze bibliotheek delen wij gratis Engelstalige e-books voor starters, managers en bedrijfsleiders om hun digitale marketing aanpak te versterken. 

 
 
GRATIS BOEKEN

Waarom traditionele marketeers moeten upgraden naar digitaal [EN]

Een goede kennis van de 4P's en het kunnen evalueren van je promotiemix zijn essentiële basisvaardigheden, maar aangezien digitale transformatie een onvermijdelijke impact blijft maken, zijn traditionele technieken alleen niet langer voldoende om een marketingstrategie te ondersteunen, laat staan de hele industrie. Dus begin vandaag met je transformatie! 

 
 
DOWNLOAD

Een uitgebreide gids voor een digitale marketingstrategie [EN]

De omvang van digitale marketing is de belangrijkste uitdaging in het produceren van een zinvolle digitale marketingstrategie. Er is een enorm aantal aan digitale marketing technieken die je over tientallen kanalen heen kan overwegen. Maar ga de uitdaging aan en begin zonder angst met dit boek aan je zijde.

 
 
Download

Learnable helpt je bij je transformatie

Wil je je nog verder verdiepen in het landschap van digital marketing? Twijfel dan niet langer en kijk snel naar ons cursusaanbod! Onder individuele begeleiding van digital experts maken wij van jou of je personeelsleden echte digital marketers.

Hoe overtuig je je baas om te betalen voor je essentiële vaardigheidstraining? [EN]

Upskilling met essentiële vaardigheidstrainingen zal je niet alleen helpen om je digitale expertise te verfijnen en een carrière te creëren. Het zal je in staat stellen om een betekenisvolle impact te maken in je rol die uiteindelijk ten goede zal komen aan de organisatie.

 
 
Download

Accreditatie en digitale marketingvaardigheden: Voordelen voor werkgevers [EN]

Veel organisaties zien het gebrek aan vaardigheden niet wanneer het begint te ontstaan. En wanneer ze dat wel doen, zijn ze onzeker over de stappen die nodig zijn voor een goede introductie van een schaalbaar en effectief programma voor het aanleren en ontwikkelen van digitale vaardigheden. Dit boek is een handig startpunt om te leren hoe je hier beter mee om moet gaan.

 
 
DOWNLOAD

Waarom u moet investeren in digitale marketingvaardigheden [EN]

Omdat organisaties de noodzaak inzien van digitale transformatie, komen ze in concurrentie te staan met elkaar om de meest capabele kandidaten te vinden.

Dit is nog maar 1 van de overtuigende redenen die het boek aanhaalt om het belang van digital skills te benadrukken.

 
 
DOWNLOAD
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.