learnable. gebruikt cookies. Lees meer
Learnable.

Key Partners

Digital Marketing Institute

Het Digital Marketing Institute en de Industry Advice Council bepalen de wereldwijde norm voor certificering van digitale marketing en verkooptraining. Ze hebben meer professionals gecertificeerd voor één digitale onderwijsstandaard dan welke andere certificatie-instelling dan ook. Zij zijn de enige instelling die neutrale certificering ter wereld aanbiedt met een duidelijke validatie door industriegiganten zoals Google, Facebook, Twitter, LinkedIn en Microsoft.

Dave Smyth
Senior Consultant, DMI

Itzu Corporate Training

ITZU Corporate Training is een team met een hart voor training, verstand van zaken en veel drive. Bijdragen tot de businessdoelstellingen van bedrijven, door kwalitatieve competentieversterking van hun medewerkers, dat is hun stiel. Een bedrijf op de kaart zetten, dat kan niet alleen. Je hebt mensen met goesting nodig, die geloven in wat ze doen en de juiste skills hebben om echt uit te blinken. Het is ITZU Corporate Training haar missie bedrijven te helpen groeien en klaar te staan voor de toekomst met hun medewerkers.

Eef Hermans
Partner, ITZU Corporate Training

Key Partner worden?

Wij willen alles learnable maken voor iedereen. Dat doen wij met onze workshops, learning tracks, virtuele bibliotheek en binnenkort micro-learning apps. Laat ons weten hoe wij kunnen samenwerken.

Contacteer ons