Over Learnable. Digital Experts Gratis E-Books Key Partners Alle Opleidingen Inloggen

Key Partners

Met onze partners doen wij ons uiterste best om de cursisten te helpen met hun vragen over de inhoud, financiering en relevantie van onze online opleidingen.

 
 

Digital Marketing Institute

Het Digital Marketing Institute en de Industry Advice Council bepalen de wereldwijde norm voor certificering van digitale marketing en verkooptrainingen. Ze hebben meer professionals gecertificeerd voor één digitale onderwijsstandaard dan welke andere certificatie-instelling dan ook. Zij zijn de enige instelling die neutrale certificering ter wereld aanbiedt met een duidelijke validatie door industriegiganten zoals Google, Facebook, Twitter, LinkedIn en Microsoft.

Dave Smyth
Senior Consultant, DMI

 
 

ITZU Training

ITZU Training is een team met een hart voor training, verstand van zaken en veel drive. Bijdragen tot de businessdoelstellingen van bedrijven, door kwalitatieve competentieversterking van hun medewerkers, dat is hun stiel.

Een bedrijf op de kaart zetten, dat kan niet alleen. Je hebt mensen met goesting nodig, die geloven in wat ze doen en de juiste skills hebben om echt uit te blinken. Het is ITZU Corporate Training haar missie bedrijven te helpen groeien en klaar te staan voor de toekomst met hun medewerkers.

Eef Hermans
Partner, ITZU Training

 
 

FLOW

Als je nog niet zeker bent of digital marketing een interessante loopbaan is voor jou, kun je beroep doen op de career coaches van onze partner, FLOW Career Coaches. 

Bij loopbaanbegeleiding word je professioneel ondersteund op maat van jouw behoeftes en situatie. Naar aanleiding van een loopbaanvraag die je hebt, word je ondersteund bij het nemen van loopbaankeuzes en -beslissingen. 

Bilgin Tümen
Klinisch Psycholoog, FLOW
 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.