Over Learnable.

Wat we doen

Learnable. levert inzichten, strategische begeleiding en opleidingen voor organisaties en professionals die hun digitale marketing, sociale media en e-commerce willen verbeteren. Resultaatgerichte focus en kennisdeling staan centraal in al onze begeleidingstrajecten.

 

Elk partnership met Learnable. is rechtdoorzee. Kritische feedback met constructieve oplossingen zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze expertise.


Learnable. is erkend door het Digital Marketing Institute. Dat is het internationale kennisconsortium van digitale marktleiders als Facebook, Twitter, Google en HubSpot.

Wie helpen

we?

  • kmo’s en vzw’s die op zoek zijn naar meer kennis over digitale marketing, sociale media en e-commerce

  • professionals die met onze avondopleidingen of interne bijscholing in hun bedrijf hun eigen digital-marketingskills naar een hoger niveau willen tillen.

Organisaties die op ons vertrouwen

"Kutlu van Learnable. heeft ons helemaal wegwijs gemaakt in digitale marketing en sociale media, op een transparante manier. Niet alleen met praktische kennis, maar ook met een doordachte strategie die aandacht heeft voor inhoud, timing, doelgroepen en - vooral - resultaten. Learnable. heeft ons niet zomaar het werk uit handen genomen, maar ervoor gezorgd dat we de dingen ook zelf kunnen. Met de inzichten van Kutlu is één plus één drie geworden.”

Rudi Brauns

Directeur Sales & Marketing 

Kathagen NV

“Ongelooflijk hoe Kutlu van Learnable. het voor elkaar heeft gekregen om marketing helder voor me te maken en mijn bedrijf te helpen groeien. Elke adviessessie leidde tot een volle to-dolijst en een kop vol goesting. We zijn nu veel actiever op sociale media en staan helemaal bovenaan in Google. Tegelijkertijd kan onze website eenvoudig worden omgeschakeld naar en webshop.”

Emre Demir

Zaakvoerder

CBS tegelimport

Hoe het begon

Als consultant, docent en ondernemer heb ik een heel parcours doorlopen. Na meertalige studies bedrijfseconomie in Leuven, Istanbul en London ging ik aan de slag bij Facebook in Barcelona. Van daaruit adviseerde en trainde ik Nederlandse en Turkse bedrijven over hun aanpak op sociale media, zowel op strategisch als op praktisch niveau.

 

Vervolgens werkte ik voltijds voor Twitter, ditmaal in Dublin. Ik was er Market Data Analyst voor Belgische en Nederlandse televisiezenders en onderzoeksbureaus.

 

Sinds 2015 ben ik weer in België. Daar heb ik een dubbele carrière: één als voltijds vader, en een andere als docent digital marketing aan de UCLL en zelfstandig consultant. Je kunt me ook vinden op LinkedIn

 

Ik heb Learnable. opgericht met mijn persoonlijke waarden als basis. Ik ben er heilig van overtuigd dat oprecht engagement, vernieuwing, vrijheid en vertrouwen ook in het bedrijfsleven het verschil maken. En dat proberen we met ons team elke dag opnieuw te bewijzen.


En privé? Wanneer ik niet word opgevorderd door mijn twee zonen of mijn echtgenote, hou ik van literatuur, real-time strategy games en hardlopen. Ook daar hou ik me vast aan ons motto: alles is Learnable.

Kutlu Taskin Tuna

Docent Digital Marketing &

Oprichter Learnable.

K.T.T.

Ons team

Learnable. bestaat uit een netwerk van experts die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door het bedenken, testen en uitrollen van nieuwe projecten, digitale marketing en sociale media

Onze uitvalbasis:Hasselt

De vermaarde Corda Campus in Hasselt is de technologiehub van de Euregio Maas-Rijn. Het Learnable.-team maakt er actief deel uit van de businesscommunity, die een thuishaven is voor innovators en start-ups. Zo versterken we elkaar op digitaal gebied en kunnen we organisaties en digitale professionals de meest effectieve opleidingen en begeleiding geven.

Alles is Learnable.

© 2020 Learnable. Lees ons privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • Facebook - White Circle