Wie zijn jouw beste klanten?

Als bedrijf ben je vanzelfsprekend aanwezig op Facebook, LinkedIn of Instagram om nieuws en promoties te delen. Dat is goed, maar het kan beter.

 

Slimme organisaties schakelen de geavanceerde advertentiemogelijkheden van sociale media in om hun boodschap tot bij hun ideale doelpubliek te krijgen. Zo zorg je voor een kostenefficiënte connectie met je volgers. Het einddoel? Een sterke band creëren, zodat je klanten ambassadeurs van je bedrijf worden.


Cruciaal daarbij? Social business: de filosofie waarbij sociale media volledig geïntegreerd zijn in het denken en doen van je organisatie. Dat doe je met een slim contentplan en strategische advertentieplanning.

 

Authentieke, transparante en persoonlijke communicatie vanuit je bedrijf staan daarin centraal.

Bereik, klantbetrokkenheid en verkoop

Socialemediaplatformen hebben elk hun eigen functie: van de sociale omgeving die Facebook heet, tot de zakelijk gerichte netwerkbubbel van LinkedIn. Elk platform beschikt daarbovenop nog eens over zijn eigen specifieke advertentiemogelijkheden.

Die kun je maar beter slim benutten. Zo bereik je op een gerichte manier je doelpubliek. Als je weet hoé dat moet, adverteer je kostenefficiënt met de juiste advertentietechnieken op het juiste kanaal voor jouw klanten.

Neem het heft in eigen handen

Bij Learnable. geven je een beproefd recept dat je strategische aanpak voor sociale media slim implementeert. Zo is alles gericht op maximale opbrengst voor jouw bedrijf. 


We stellen samen prioriteiten op aan de hand van je bedrijfsdoelstellingen, doen aan contentplanning en zetten je klantprofielen scherp.

 

We leren jou en je team om je marketing op sociale media zelf uit te voeren. Zo bouw je intern kennis op en kun je onafhankelijk aan de slag.

 

Uiteraard blijven we altijd beschikbaar voor verdere opvolging of advies! Nieuwe kansen, acties van de concurrentie: we blijven betrokken en staan voor je klaar waar nodig om je te helpen bij de uitvoering van je digitale strategie.

Ons

kwaliteitslabel

Onze expertise in digitale marketing is erkend door het DMI. Dat is het internationale kennisconsortium van online marktleiders als Facebook, Twitter, Google en HubSpot.

Zelf aan de slag met vrijblijvend intakegesprek

Marketingwebinars van zelfverklaarde socialmedia-experts? Die zijn er in overvloed. Weinig content is daarentegen gefocust op serieuze ondernemingen die willen gaan voor betrouwbare en bewezen businessmethodes.


Schrijf je daarom in op ons vrijblijvend intakegesprek over sociale media en leer hoe je onze bewezen technieken kunt toepassen op je eigen businesscase. No-nonsense, gewoon waardevolle info. Zo kun je zelf zien hoe waardevol sociale media zijn voor jouw bedrijf.

 

Meet the founders

Kutlu Taskin

Tuna

SPECIALISATIES

Start-up lancering

Sociale Media

Digital Marketing

E-Commerce

ucll_logo_rgb_posi_2016.png
  • LinkedIn Social Icon

Bilgin

Tümen

SPECIALISATIES

Assertiviteit

Verhogen van veerkracht

Stressmanagement

Loopbaanbegeleiding

logowebsite-186c.png
  • LinkedIn Social Icon

DEMO AANVRAGEN?

Vragen?

Alles is Learnable.

© 2020 Learnable. Lees ons privacybeleid

  • White LinkedIn Icon
  • Facebook - White Circle